Bayındır İçerenköy Hastanemizin Faaliyetlerine Başlaması Hakkında

Bankamızın “Bayındır İçerenköy Hastanesi’nde Çekilen Görüntüler ” hakkındaki duyurusuna aşağıda yer verilmiştir.

Değerli İş Bankalılar,

Bankamızın iştiraki Bayındır Sağlık Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Bayındır İçerenköy Hastanesi’nin faaliyetleri, sosyal medyada yer alan son derece üzücü paylaşımların ardından başlatılan soruşturma kapsamında 6 Ekim 2022 tarihinde Sağlık Bakanlığı tarafından geçici olarak durdurulmuştu.

Kabul edilmesi mümkün olmayan hadiseye dair gereken hukuki ve idari tüm aksiyonların görüntüler kamuoyu gündemine gelmeden aylar öncesinde hiçbir gecikmeye mahal vermeden Hastane yönetimince kararlılıkla yerine getirildiğini, yaşananlardan dolayı geniş İş Bankası Ailesi’nin üyeleri olarak Bayındır Sağlık Grubu’nda görevli onurlu sağlık çalışanımızla birlikte tarifi güç bir üzüntü içerisinde olduğumuzu paylaşmıştık.

Sağlık Bakanlığımızın görevlendirdiği yetkililer tarafından yapılan incelemelerin tamamlanması sonucunda, Hastanemizin bugün (2 Kasım 2022) faaliyetlerine yeniden başlamasına karar verildiğini memnuniyetle öğrendik.

Bu süreçte, desteklerini dile getiren çalışanlarımız ve emeklilerimize teşekkür ederiz.

02.11.2022