Güvenlik

• Vakfımızın internet sitesini kullanmak istediğinizde tarayıcınıza sadece www.tibasesvakfi.org.tr adresini yazarak giriş yapınız. Elektronik posta adresinize gönderilen link veya farklı sayfalardan direk yönlendirilme yöntemiyle internet sitemize giriş yapmayınız.
  • Vakfımız hiçbir zaman e-posta yoluyla üyelerinin kişisel bilgilerini istememektir. Bu şekilde gelen talepleri cevaplandırmayınız.
  • www.tibasesvakfi.org.tr internet sitemiz üyelik girişi ile ilgili hatırlatmalar
    • İnternet sitesi üyelik giriş bölümünde kullanılan TCKN, Sicil Numarası ve Şifre gibi bilgilerinizi kesinlikle üçüncü kişilerle paylaşmayınız.
    • İnternet sitemiz üye giriş işlemlerinizi, mümkün olduğunca kendi bilgisayarınızdan yada güvenilir bilgisayarlardan yapınız. Güvenliğinden emin olmadığınız halka açık alanlardan (internet cafe vb.) veya başkalarına ait bilgisayarlardan yapmayınız. Halka açık bilgisayarlarda, kişisel şifrelerinizi ele geçirmek amacıyla kullanılan çeşitli programların yüklenmiş olması riski vardır.
    • Hatırlamanızın daha kolay olacağını düşünerek adınızı, soyadınızı, doğum tarihinizi, telefon numaralarınızı vs şifre olarak kullanmayınız. Bunlar, kolayca tahmin edilebilirler.
    • Vakfımız internet sitesinden çıkarken mutlaka sağ üst köşedeki  “X” butonuna basarak çıkış yapın.