Emekli Promosyon Tutarlarında Yapılan Güncelleme

Bankamızın duyurusuna aşağıda yer verilmiştir.

​​Bankamız ile SGK arasındaki protokol kapsamında, emekli maaş ödemelerine Bankamızca aracılık edilen müşterilerimize ödenen promosyon tarifesi güncellenmiş olup 28.03.2024 tarihinden itibaren geçerli tarifeye aşağıda yer verilmiştir.

Bankamızca emekli maaş ödemelerine aracılık edilen SGK, Bankamız, Anadolu Sigorta, Milli Reasürans ve TSKB emeklilerine, taahhüt yenilemesinin yapıldığı tarihten itibaren 3 yıllık dönemi kapsayacak  şekilde peşin olarak ödenecek promosyon tutarı, 1 aya karşılık gelen maaş tutarı üzerinden (varsa haciz ve nafaka kesintisi düşülerek) yapılacak hesaplama doğrultusunda belirlenecektir. Maaş tutarları bazında ödenecek promosyon tutarlarına aşağıdaki tabloda yer verilmiştir:

Emekli Maaş Tutarı (nafaka ve diğer kesintiler hariç)Nakit Promosyon Tutarı

(3 yıllık peşin)

10.000 TL’ye kadar (10.000.-TL hariç)5.000 TL
10.000 TL- 15.000.-TL (15.000.-TL hariç)8.000 TL
15.000 TL – 20.000.-TL (20.000.-TL hariç)10.000 TL
20.000 TL ve daha fazla12.000 TL

Promosyon ödeme işlemlerinin  İşCep üzerinden yapılabileceğine bilgi edinilmesini rica ederiz.  Söz konusu işlemler İşCep’te aşağıdaki adımlar takip edilerek gerçekleştirilebilecektir:

• Maaş Talimatı Verme: İşCep/Başvurular/Emekli Maaş İşlemleri/Maaş Taşıma ve Talimat Verme
  • Promosyon Başvurusu: İşCep/Başvurular/Emekli Maaş İşlemleri/Promosyon Başvurusu
  • Mevcut Promosyon Taahhüdünün Yeni Tarifeye Göre Yenilenmesi: İşCep/Başvurular/Emekli Maaş İşlemleri/Promosyon Durumu/Yenile

Bilgilerinize sunarız.