Emeklilerimize Yapılacak Promosyon Ödemelerinin Arttırılması Hakkında

Değerli Emeklilerimiz,

Türkiye İş Bankası A.Ş. promosyon ödeme uygulaması kapsamında Vakıflarımızdan aylık alan emeklilerimize ödenen promosyon tutarları artırılmıştır.  Bankamız emekli promosyon tutarları yeniden değerlendirilmiş ve 1 Eylül – 31 Ekim 2022 tarihleri arasında geçerli olacak şekilde emekli promosyon tarifesinin revize edilmesi uygun bulunmuştur.

Promosyon tutarları;

• 1.500 TL’ye kadar (1.500 TL hariç) olanlara 5.000 TL,
  • 1.500 – 2.500 TL arasında (2.500 TL hariç) olanlara 6.250 TL,
  • 2.500 TL ve üzerinde olanlara ise 7.500 TL

olarak uygulanacaktır.

Yeni promosyon tutarlarından yararlanmak isteyecek olan mevcut emeklilerimiz şubelerimize gitmelerine gerek kalmadan aşağıdaki adımları takip ederek İşCep ve İnternet Şubesi üzerinden promosyon yenileme taleplerini tamamlayabilecektir.

İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Durumu  > Yenile

İnternet Şubesi > Başvuru – Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Durumu > Yenile

Promosyon yenileme işleminde mevcut taahhüdü devam eden emeklilerimize ödenen promosyon tutarı, şartın bozulduğu tarih esas alınmak suretiyle taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri tahsil edilecek ve yeni promosyon başvurusu için emeklilerimizin onaylayacağı taahhütname ile yenileme işlemi tamamlanacaktır.

Ayrıca, yukarıda belirtilen promosyon artışı uygulamasına ilaveten; SGK emekli maaş müşterisi kazanımına destek olmak üzere referans emekli uygulaması da 31 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecektir.

Kampanya katılımı yapan emeklilerimiz için emekli maaşını Bankamıza taşıyan yakınının ilk maaşının Bankamız nezdindeki hesabına yatmasını takip eden ay içerisinde, referans olan (Referans Kodunu Veren) emeklimizin kartına 250 TL Pazarama MaxiPuan yüklenecektir.  Emeklilerimiz her bir emekli yakını için 250 TL olmak üzere toplamda en fazla (2 yakını için) 500 TL Pazarama MaxiPuan’ı kazanılabilecektir. Kampanya detaylarına isbank.com.tr’de; Ayrıcalıklı Hizmetler >Emekli Promosyon Ödemeleri başlığı altından ulaşılabilmektedir.

01.09.2022