Sürekli İlaç Kullanım Raporlarının Sürelerinin Uzatılması Hakkında

Bankamız İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü’nün duyurusuna aşağıda yer verilmiştir.

Değerli Üyelerimiz,

Daha önce 31.12.2022 tarihine kadar uzatılacağı duyurulan sürekli ilaç kullanım raporlarının süresi 30.06.2023 tarihine kadar uzatılmıştır. Belirtilen tarihe kadar yeni raporların temin edilerek anlaşmalı eczanelerimiz aracılığıyla gönderilmesi gerekmektedir.

Yeni rapor temin sürecinde öncelikle kurum hekimlerinin tercih edilmesi; hızlı, kaliteli hizmet alınabilmesine olanak sağlayacağı gibi aynı zamanda sağlık yardımlarına ilişkin giderler açısından Bankamız için de avantajlı olacaktır. Kurum hekimliklerimizin bulunduğu yerlerde rapor yenilemeleri için fiziken müracaat edilebilmesinin yanı sıra bulunulan ilden bağımsız tüm mensuplarımız kendileri ve aile bireyleri için Online/Görüntülü Doktor Görüşmesiyle dijital olarak da hizmet alabilecektir. Kurum hekimlerimiz, branş hekiminin değerlendirmesine gerek olmayan  durumlarda ilaç kullanım raporlarını yenileyebilecek; branş hekimi değerlendirmesi gereken durumlarda ise yönlendirme yapabileceklerdir.

Bilgi edinilmesini rica eder, sağlık ve esenlikler dileriz.

20.12.2022