Vakfımızdan Aylık Almakta Olan Hak Sahiplerine İlişkin 2O22 Yılı Yoklaması

Vakfımızdan aylık almakta olan yetim çocuklar ve muhtaç aylığı alan diğer hak sahiplerine ilişkin 2022 yılı  yoklaması  10 Ekim 2022 – 14 Kasım 2022 tarihleri arasında  yapılacaktır.

2022 yılı yoklaması kapsamında istenilen belgeler hakkında Vakfımızdan aylık alanlara SMS ile bilgi verilmiştir.

Vakfımızdan aylık almakta olanların talep edilen belgeleri yoklama süresi içinde Vakfımıza iletmeleri gerekmektedir.

Talep edilen belgeleri süresi içinde Vakfımıza ulaştırmayanların aylıkları 2023 Ocak ayı başından itibaren belgeler Vakfımıza ibraz edilinceye kadar ödenmeyecektir.

Emeklilerimize ve dul eşlere ilişkin yoklama bilgileri Vakfımız tarafından temin edildiğinden bu kişilerden herhangi bir belge talep edilmemektedir.

Vakfımızdan yetim ve muhtaç aylığı almakta olanlardan 2022 yılı yoklama işlemleri kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumuna ait tescil ve hizmet kaydı dökümünü, Kurumdan ya da www.turkiye.gov.tr’ den barkodlu alarak info@tibasesvakfi.org.tr  adresine gönderilmesi gerekmektedir.