Üye Girişi Yap

Lütfen aşağıdaki bilgileri girip "Giriş" tuşuna basınız.
Sicil Numaranız :
TCKN :
Şifre :
Şifremi Unuttum ?    


  Üye Değil iseniz Lütfen Kayıt Olun
İş Bankası Emekli Sandığı Vakfı

Sağlık Yardımlarında Devreye Alınan İyi Uygulamalar (SİP: Sağlık İletişim Platformu)

Bankamız İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü’nün duyurusuna aşağıda yer verilmiştir.

Değerli İş Bankalılar,

İş Bankalıların en iyi sağlık hizmetini alması ve dijital sağlık teknolojilerinden azami ölçüde faydalanılması yönündeki vizyonumuz doğrultusunda, Bankamızda hayata geçirilen yeni bir uygulamayı sizlerin kullanımına sunuyoruz.

Teknoloji iştirakimiz Softtech ile birlikte çalışarak oluşturduğumuz, uçtan uca kesintisiz tıbbi danışmanlık deneyimi sunan ve sip.isbank.com.tr linkinden ulaşabilecek Sağlık İletişim Platformu’ nda:

  • Kurum Hekimlerimiz ile mesai gün ve saatlerinde görüşmek için 7/24 randevu oluşturabilir,
  • Randevu gün/saatinde akıllı telefon, tablet ve kamerası bulunan bilgisayarlarınızdan görüntülü hasta ve doktor görüşmesi yapabilir,
  • Elektronik olarak düzenlenecek reçeteler, Bankamızın anlaşmalı olduğu eczanelerde sisteme otomatik yansıyacağından Sicil/TC Kimlik numarası belirtmek suretiyle ilaçlarınızı temin edilebilirsiniz.

Yurtiçi, KKTC ve yurtdışı örgütümüzde görevli Çalışanlarımız, Emeklilerimiz ve sağlık yardımları kapsamındaki aile bireylerinin yararlanabileceği Dijital Sağlık Platformumuz, yeni uygulamalar ile geliştirilecek ve genişletilecektir.

Bu uygulama ile birlikte Kurum Hekimlerimiz için Bayındır Sağlık Grubu Çağrı Merkezi üzerinden alınan randevu uygulaması sona ermiş olup, online görüşme hizmeti  SİP üzerinden devam edecektir.

Uygulamanın tüm mensuplarımıza ve aile bireylerine hayırlı olmasını temenni eder,  sağlık ve esenlikler dileriz.

Saygılarımızla,

 

İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü

26 Nisan 2023

Ek.1 Kullanım Kılavuzu

 

Tümünü İncele