Yönetim Kurulu Üyeleri ve Denetçiler

Vakfımızın her türlü işlemleri, yedi kişilik bir Yönetim Kurulu ve tayin edilen Vakıf idarecileri tarafından yürütülür.

Yedi kişilik Yönetim Kurulu üyelerinden beşi ile bunların beş yedeği ve denetçilerden ikisi ile bunların iki yedeği, her üç senede bir Haziran ayında olağan olarak toplanan Genel Kurul tarafından üyeler arasından üç sene için seçilir.

Yönetim Kurulu üyelerinden ikisi ve denetçilerden birisi ise Türkiye İş Bankası A.Ş. tarafından seçilir.

Vakfımızın 17.07.2020 tarihinde İstanbul’da yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısında Vakıf Senedimizin 21. ve 25. maddeleri uyarınca; Vakfımız Genel Kurulu’nda Cüneyt Akarsu, Hilmi Selçuk Çepni, Şebnem Aydın, Adem Ak ve Ramazan Gürün Yönetim Kurulu Üyeliğine, Mehmet Levent Sezer ve İbrahim Volkan Ergan Denetçiliğe,

Bankamız Yönetim Kurulu tarafından da Senar Akkuş ve Nevzat Burak Seyrek Yönetim Kurulu Üyeliğine, Zekai Mehmet Tuğtan Denetçiliğe seçilmişlerdir.

Vakıf Senedimizin 22. maddesi gereğince Vakfımız Yönetim Kurulu tarafından yapılan görev dağılımı sonucunda,  Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Senar Akkuş, Başkan Vekilliği’ne Cüneyt Akarsu seçilmiştir.

Senar AKKUŞ

Senar AKKUŞ Yönetim Kurulu Başkanı