Üye Girişi Yap

Lütfen aşağıdaki bilgileri girip "Giriş" tuşuna basınız.
Sicil Numaranız :
TCKN :
Şifre :
Şifremi Unuttum ?

Üye Değil iseniz Lütfen Kayıt Olun
İş Bankası Emekli Sandığı Vakfı

Yönetim Kurulu Üyeleri ve Denetçiler

Vakfımızın her türlü işlemleri, yedi kişilik bir Yönetim Kurulu ve tayin edilen Vakıf idarecileri tarafından yürütülür.

Yedi kişilik Yönetim Kurulu üyelerinden beşi ile bunların beş yedeği ve denetçilerden ikisi ile bunların iki yedeği, her üç senede bir Haziran ayında olağan olarak toplanan Genel Kurul tarafından üyeler arasından üç sene için seçilir.

Yönetim Kurulu üyelerinden ikisi ve denetçilerden birisi ise Türkiye İş Bankası A.Ş. tarafından seçilir.

Vakfımızın 16.06.2017 tarihinde İstanbul’da yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısında Vakıf Senedimizin 21. ve 25. maddeleri uyarınca; Vakfımız Genel Kurulu’nda Cihanser Keskin, Mustafa Tankut Tabak, Hilmi Selçuk Çepni, Mustafa Halit Ezman ve Ramazan Gürün Yönetim Kurulu Üyeliğine, Cengiz Yenigün ve Mehmet Levent Sezer Denetçiliğe,

Bankamız Yönetim Kurulu tarafından da Senar Akkuş ve Ömer Karakuş Yönetim Kurulu Üyeliğine, Ahmet Hakan Ünal Denetçiliğe seçilmişlerdir.

Senar AKKUŞ

Senar AKKUŞ Yönetim Kurulu Başkanı