Yönetim Kurulu Üyeleri ve Denetçiler

Vakfımızın her türlü işlemleri, yedi kişilik bir Yönetim Kurulu ve tayin edilen Vakıf idarecileri tarafından yürütülür.

Yedi kişilik Yönetim Kurulu üyelerinden beşi ile bunların beş yedeği ve denetçilerden ikisi ile bunların iki yedeği, her üç senede bir Haziran ayında olağan olarak toplanan Genel Kurul tarafından üyeler arasından üç sene için seçilir.

Yönetim Kurulu üyelerinden ikisi ve denetçilerden birisi ise Türkiye İş Bankası A.Ş. tarafından seçilir.

Vakfımızın 16.06.2023 tarihinde İstanbul’da yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısında Vakıf Senedimizin 21. ve 25. maddeleri uyarınca; Vakfımız Genel Kurulu’nda Cüneyt Akarsu, Buğra Avcı, Mehmet Levent Sezer, Adem Ak ve Ali Yalçın Yönetim Kurulu Üyeliğine, Umut Yiğit ve Burcu Avcı Denetçiliğe,

Bankamız Yönetim Kurulu tarafından da Ebru Özşuca ve Nevzat Burak Seyrek Yönetim Kurulu Üyeliğine, Oğuz Taner Okutan, Denetçiliğe seçilmişlerdir.

Vakıf Senedimizin 22. maddesi gereğince Vakfımız Yönetim Kurulu tarafından yapılan görev dağılımı sonucunda,  Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Ebru Özşuca, Başkan Vekilliği’ne Cüneyt Akarsu seçilmiştir.

Yönetim Kurulu

Ebru ÖZŞUCA