Gizlilik Politikamız

• İnternet Sitemizin üyelik gerektirmeyen sayfalarını üye girişi yapmadan ziyaret edebilirsiniz.
  • Üyelik sırasında verdiğiniz TCKN, sicil vs gibi özel bilgiler haberiniz veya onayınız olmadan ya da yasal yükümlülük altında bulunmadığı sürece üçüncü bir şahıs veya firma ile paylaşılmayacaktır. Bu bilgiler, en yüksek güvenlik ve gizlilik standartlarımızla korunacaktır.
  • Vakfımız üyelerimizden alınan kişisel bilgilerin gizliliğini korumak için, sistem altyapısı ve internet sunumlarını en güvenilir seviyede olmasına özen göstermektedir
  • İnternet sitemizde yer alan bilgiler, yürürlükteki mevzuata uygun şekilde hazırlanmış olup mevzuat ve uygulamada olabilecek değişiklikler söz konusu bilgilerin doğruluğunu etkileyebilecektir.
  • İnternet sitemizde yer alan açıklamalar ve hesaplama modülleri, tamamen bilgi verme amaçlıdır.
  • İnternet sitemizin kullanımı sırasında oluşabilecek herhangi bir hata, kesinti, bilgi naklinde gecikme, bilgisayar virüsü, hat ve/veya sistem arızası sonucunda ortaya çıkabilecek doğrudan veya dolaylı zarar ve masraflardan Vakfımız sorumlu değildir.
  • İnternet sitemizde, başka internet sitelerine bağlantılar mevcuttur. Vakfımız, bu sitelerin içeriklerini denetlememekte olup bu sitelerin kullanımından doğabilecek her türlü zararlara karşı Vakıf tarafından hiçbir garanti verilmemektedir.
  • İnternet sitemizde yer alan bilgi, materyal ve bunların düzenlenmesi konusundaki telif hakları, Vakfımıza aittir. Sitemizin içerdiği bilgi ve materyallere dair tüm telif hakları, tescilli marka, patent, entelektüel ve diğer mülkiyet hakları Vakfımızda saklıdır.
  • Herhangi bir kişi/kuruluş, önceden Vakfımızın yazılı iznini almadıkça, sitemizin belli bir kısmını başka bir internet sitesinde kullanamaz veya sitemize başka bir internet sitesinin bağlantısını kuramaz.
  • İnternet sitemizde yer alan her türlü tablo ve grafikler genel anlamda bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Bu nedenle bu internet sitesinde yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu tablolara dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak doğrudan veya dolaylı her türlü maddi/manevi zararlar ve masraflardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zarar ve masraflardan dolayı Vakfımız sorumlu değildir.
  • Vakfımızı temsil eden bu sayfaya ve/veya T. İş Bankası A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı internet sitesinin herhangi bir sayfasına girerek, yukarıda bulunan koşullarla bağlı olmayı kabul etmektesiniz. Yukarıda yer alan koşulları kabul etmiyorsanız lütfen bu internet sitesini kullanmayın.

Not: “Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesine İlişkin Bilgilendirme Metni” sitemizin mevzuat bölümünde yer almaktadır.