Cumhuriyetimizin 1OO. Yıl Hatıra Altınlarının Vakıflarımızdan Aylık Alan Dul Eşlere, Yetim Çocuk, Muhtaç Anne, Baba ve Kız Kardeşlere Teslimatı Hakkında

Cumhuriyetimizin 100. Yıl hatırası ile ilgili olarak yapılan Bankamız duyurusuna aşağıda yer verilmiştir.

Bilindiği üzere, Cumhuriyetimizin 100. Yılını İş Bankası Ailesi olarak kutlamak ve bu anlamlı yılı gelecekte de sürekli hatırlamak adına tüm İş Bankalılara nesiller boyu saklayabilecekleri birer 100. Yıl Hatıra Altını takdim edileceği Bölümümüz’ün 12.10.2023 tarihli Cumhuriyetimizin 100.Yıl H​atırası duyurusu ile ilân edilmiştir.

Bu kapsamda;

• Vakıflarımızdan aylık alan Dul Eşlere, Yetim Çocuk, Muhtaç Anne, Baba ve Kız Kardeşlere takdim edilecek olan birer adet Cumhuriyetimizin 100. Yıl Hatıra Altınları ilgililerin maaş şubelerine gönderilmek üzere bu haftadan itibaren dağıtıma çıkarılacaktır.
  • Bankamız özel koleksiyonu olarak T.C. Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından sınırlı sayıda özel olarak basılmakta olan Hatıra Altınların Şubelerimiz aracılığı ile Vakfımızdan aylık alan Dul Eşlere, Yetim Çocuk, Muhtaç Anne, Baba ve Kız Kardeşlere en kısa süre içerisinde teslim edilmesi arzu edilmektedir.
  • Hatıra Altınların dağıtımı ve İş Bankalılara teslimine ilişkin esaslar ekte yer almaktadır.Bilgilerinize sunar, bu vesileyle Cumhuriyetimizin 100. Yılının İş Bankalılar ve Değerli Ailelerine kutlu olmasını dileriz.Saygılarımızla,

İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü​

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Hatırası Dağıtım Esasları

• Hatıra Altınların dağıtımı Loomis Güvenlik Hizmetleri A.Ş. firması tarafından gerçekleştirilecek olup, sertifikalarda gösterilen iki farklı ağırlıkta hazırlanan ürünler Şube yöneticilerine teslim edilecektir. (Tüm Dul Eşlere yarım hatıra altını, tüm Yetim Çocuk, Muhtaç Anne, Baba ve Kız Kardeşlere ise çeyrek hatıra altını verilecektir.)
  • Loomis firması tarafından teslim edilecek farklı ağırlığa sahip ürünlere ilişkin paketlerde kadife kutu, 100. Yıl hatıra altını, hatıra altının konulacağı şeffaf plaka, sertifika ve tutanaklar yer alacaktır.
  • Loomis firması tarafından yarım hatıra altınlar ve çeyrek hatıra altınlar ayrı ayrı paketlerde teslim edilecek olup, tutanaklarda ismin hizasında belirtilen ağırlıklardaki Cumhuriyetimizin 100. Yıl Hatıra Altınları şeffaf plaka içine yerleştirilerek kadife kutu içerisinde sertifika bilgileri ile tam ve eksiksiz olarak teslim edilecektir.
  • Hatıra Altınların, Dul Eşlere, Yetim Çocuk, Muhtaç Anne, Baba ve Kız Kardeşlere teslimi esnasında kimlik tespiti yapılacak olup, kimlik tespiti ilgili Şubelerimiz sorumluluğunda olacaktır.
  • Kimlik tespitinin ardından, ilgili tutanaklara imza alınacak olup, imzalı tutanaklar, tutanak üzerinde belirtilen e-posta adresine (Elif.Ozyanik@isbank.com.tr) iletilecektir. İmzalı tutanakların asılları Şubelerimiz nezdinde muhafaza edilecektir.
  • Şube yöneticilerimize, Dul Eş, Yetim Çocuk, Muhtaç Anne, Baba ve Kız Kardeş bilgilerinin ve Hatıra Altın özelliklerinin yer aldığı tutanakların birer nüshası, e-posta yoluyla iletilecek olup, söz konusu tutanakların Loomis firması tarafından teslim edilen tutanaklar ile karşılaştırılarak teyit edilmesi beklenmektedir.
  • Hatıra Altınların, listede adı geçen vakıflarımızdan aylık alan kişilere teslim edilmesi esas olmakla birlikte, istisnai olarak bizzat teslim alamayacak durumda olan kişilerin ürünleri, kendilerinden alınacak yazılı ve imzalı talimat doğrultusunda belirtilen kişilere teslim edilebilecektir.
  • Cumhuriyetimizin 100. Yıl Hatıraları 12.10.2023 tarihi itibarıyla Vakıflarımızdan aylık alan Dul Eş, Yetim Çocuk, Muhtaç Anne, Baba ve Kız Kardeşlere teslim edilecektir. Bu tarihten sonra aylık bağlanan kişilere Cumhuriyetimizin 100. Yıl Hatırası verilemeyecektir.
  • Sürece ilişkin tereddüt edilen hususlarla ilgili olarak,  0 850 724 19 19 telefon numarasından dilediğiniz zaman temasa geçebilirsiniz. ​​