Emeklilerimize Yapılacak Promosyon Ödemeleri Hakkında

Türkiye İş Bankası A.Ş. promosyon ödeme uygulaması kapsamında Vakıflarımızdan aylık alan emeklilerimize ödenen promosyon tutarları artırılmıştır. Buna göre halen devam eden promosyon taahhüdü bulunmayan ve 30.06.2022 tarihine kadar yeni başvuruda bulunacak olan emeklilerimize aylığı;

• 1.500 TL ye (1.500 TL hariç) kadar olanlara 2.250 TL
  • 1.500 – 2.500 TL (2.500 TL hariç) arasında olanlara 2.375 TL
  • 2.500 TL ve daha fazla olanlara ise 2.500 TL

ödenecektir.

Aynı şekilde, halihazırda promosyon ödemeleri için taahhütleri bulunan emeklilerimizin, 30.06.2022 tarihine kadar mevcut taahhütlerini iptal ettirerek yeni 3 yıllık taahhütte bulunmaları halinde, Bankamızca daha önce ödenen promosyon tutarı mevcut taahhütlerinin kalan süreleri için kıstelyevm usulü geri alınmak suretiyle yeni kampanyaya başvurmaları mümkün olacaktır.

Yukarıda belirtilen promosyon artışı uygulamasına ilaveten; 01.04.2022-30.06.2022 döneminde,  emekli maaş müşterisi kazanımına destek olmak üzere ilave bir referans emekli uygulaması da hayata geçirilmiştir. Referans Emekli kampanyası kapsamında; SGK (SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) maaşı sahibi emekli yakınlarına referans olan Vakıflarımızdan aylık alan emeklilerimiz, emekli maaşını Bankamıza taşıyarak 3 yıl için taahhüt veren her bir SGK emekli yakını için 250 TL olmak üzere toplamda en fazla (2 yakını için) 500 TL Pazarama MaxiPuan’ı kazanılabilecektir.

Kampanya detaylarına isbank.com.tr’de >Ayrıcalıklı Hizmetler >Emekli Promosyon Ödemeleri başlığı altından ulaşılabilmektedir.

Saygılarımızla,

EMEKLİ SANDIĞI VAKFI