Emeklilerimize Yapılacak Promosyon Ödemelerinin Artırıldığı Hakkında

Türkiye İş Bankası A.Ş. promosyon ödeme uygulaması kapsamında Vakıflarımızdan aylık alan emeklilerimize ödenen promosyon tutarları artırılmıştır.  Emekli promosyon tutarı yeniden değerlendirilmiş ve 27 Haziran – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında geçerli olacak şekilde emekli promosyon tutarları aşağıdaki şekilde  revize edilmiştir. Promosyon tutarları;

• Maaşı 1.500 TL’ye kadar (1.500 TL hariç) olanlara 3.500 TL,
  • Maaşı 1.500 – 2.500 TL arasında (2.500 TL hariç) olanlara 4.250 TL,
  • Maaşı 2.500 TL ve üzerinde olanlara ise 5.000 TL

olarak uygulanacaktır.

Kampanyadan mevcut taahhüdü devam eden ve hesabında herhangi bir bloke bulunmayan Bankamız emeklilerinin hesaplarına güncel promosyon tutarları yatırıldıktan sonra önceki taahhüdünden kalan süre dikkate alınarak hesaplanan kıstelyevm tutar ilgili hesaplarından iade alınacaktır. Söz konusu işlemler Bankamız emeklileri için yapılacak olup 29 Haziran 2022 tarihine kadar otomatik olarak gerçekleştirilecektir. Yeni döneme ilişkin promosyon tutarının yatırıldığı gün itibariyle de 3 yıllık taahhüt süresi yeniden başlatılacaktır. Bu kapsamda  Bankamız emeklilerinin mevcut promosyon taahhütlerini iptal ettirmek ve yeniden başvuru yapmak üzere T.İş Bankası A.Ş. şubelerine gitmelerine gerek bulunmamaktadır. Yine de bu sürede T.İş Bankası A.Ş. şubelerine taahhüt yenilemek için başvuran Bankamız emeklileri olması halinde, bilinen usullerimizce taahhüt yenileme işlemi gerçekleştirilecektir.

Ayrıca, yukarıda belirtilen promosyon artışı uygulamasına ilaveten; SGK emekli maaş müşterisi kazanımına destek olmak üzere referans emekli uygulaması da 30 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecektir.

Referans emekli uygulamasıyla, kampanyadan yararlanacak emeklilerimizin Maximum Mobil’den kampanyaya katılarak aldığı Referans Kodunu SGK (SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) emekli maaş sahibi yakınları ile paylaşması, kodu alan emekli yakınların SGK emekli maaşlarını 3 yıl süre ile T.İş Bankası A.Ş. aracılığıyla almayı taahhüt ederek maaşını Bankamıza taşıması ve ardından REFERANS yazıp bir boşluk bırakarak bu Referans Kodunu da ekleyip 4402’ye SMS atmaları gerekmektedir.

Emekli maaşını Bankamıza taşıyan yakınının ilk maaşının Bankamız nezdindeki hesabına yatmasını takip eden ay içerisinde, referans olan (Referans Kodunu Veren) emeklimizin kartına 250 TL Pazarama MaxiPuan yüklenecektir.  Bankamız emeklileri her bir emekli yakını için 250 TL olmak üzere toplamda en fazla (2 yakını için) 500 TL Pazarama MaxiPuan’ı kazanılabilecektir. Kampanya detaylarına isbank.com.tr’de >Ayrıcalıklı Hizmetler >Emekli Promosyon Ödemeleri başlığı altından ulaşılabilmektedir.

27.06.2022