Üye Girişi Yap

Lütfen aşağıdaki bilgileri girip "Giriş" tuşuna basınız.
Sicil Numaranız :
TCKN :
Şifre :
Şifremi Unuttum ?    


  Üye Değil iseniz Lütfen Kayıt Olun
İş Bankası Emekli Sandığı Vakfı

Dinlenme Siteleri

İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümümüzün Duyurusuna aşağıda yer verilmiştir.

2024 yaz sezonu için Çeşme ve Yelkenkaya Dinlenme Sitelerimize yapılan başvurular “Dinlenme Siteleri Uygulama Esasları ve Yararlanma Kuralları” doğrultusunda değerlendirilerek tercih ve puanlara göre yerleştirmeler yapılmış,  site ve devre bazında oluşan taban puanlara

Ek.1 ‘de yer verilmiştir.

 

Bu yaz sezonu için dinlenme sitelerimize önceki yıllara kıyasla daha fazla talep iletilmiş ve 11.198 mensubumuz tarafından başvuru yapılmıştır.  Sitelerin kapasiteleri dikkate alındığında maksimum 4.500 mensubumuza ve aile bireyleri ile birlikte yaklaşık 13.500 kişiye konaklama imkanı sunulabilecektir.

 

Mensuplarımız katılım hakkı kazanıp kazanmadıklarını İnsan Kaynakları Yardım Masasından ve IKON uygulamasından öğrenebileceklerdir. Katılım hakkı kazanan mensuplarımızın onay işlemlerinin 24.04.2024 – 26.04.2024 tarihleri arasında yapılması gerekmektedir. Onay sürecine ilişkin detaylara aşağıda yer verilmiştir.

 

Katılım hakkı kazanan mensuplarımızın onay işlemleri tamamlandıktan sonra yeterli sayıda talep olmaması nedeniyle boş kalan devreler ayrıca duyurulacaktır.

 

Katılım hakkı kazanan mensuplarımıza şimdiden iyi tatiller diler;  kapasiteleri nispetinde hizmet sunulabilen sitelerimize bu sezonda katılım hakkı kazanamayan mensuplarımızın da bu durumu anlayışla karşılamasını rica eder, sağlık ve esenlikler dileriz.

Saygılarımızla,

 

Onay Sürecine İlişkin Detaylar ve Kullanıma Yönelik Bilgiler

  • Katılım hakkı kazananlar açısından;

– Emekli,  dul ve yetimler ile İKON’ a erişim yetkisi bulunmayan çalışanların onay işlemleri İnsan Kaynakları Yardım Masası aracılığıyla gerçekleştirilecektir.

  • Dinlenme sitesine katılmaya hak kazanamayanlar için Katılacağım/Katılmayacağım onayı yapılmasına gerek bulunmamaktadır.

 6 günlük devre ücreti kişi başı 1.950 TL ‘dir. Başvuru sırasında ek ücret ödeyerek ünitede tek kalmayı talep eden mensuplarımız için ise devre ücreti 3.450 TL’dir.

 

Mensuplarımızın 0-6 yaş arasındaki çocukları ücrete tabi olmayacak, 7 ve üzeri yaştaki çocuklardan tam ücret alınacak, hesaplamada takvim yılı esas alınacaktır.

 

  • Devre başlangıcında ünitelere giriş saati 12:00, devre sonunda çıkış saati 10:00’dur.

 

  • Emniyet Müdürlüğünce, sitelere katılanların kimlik bilgileri istendiğinden, mensuplarımızın ve aile bireylerinin yanlarında kimlik belgesi (T.C. Kimlik Kartı/ Nüfus Cüzdanı/ Ehliyet/ Pasaport) bulundurmaları zorunludur.

 

  • Günübirlik yararlanma talepleri rezervasyon sistemi üzerinden elektronik ortamda alınacak, sitelerin kapasitesi ölçüsünde değerlendirilecektir. Uygulamaya yönelik detaylar hakkında ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.

İnsan Kaynakları Yardım Masasına Erişim;

Emekli, dul ve yetimler: 0 850 724 19 19

Tümünü İncele