Üye Girişi Yap

Lütfen aşağıdaki bilgileri girip "Giriş" tuşuna basınız.
Sicil Numaranız :
TCKN :
Şifre :
Şifremi Unuttum ?    


  Üye Değil iseniz Lütfen Kayıt Olun
İş Bankası Emekli Sandığı Vakfı

Bankamızın Dinlenme Siteleri Hakkındaki Duyurusu

Bankamız İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü’nün duyurusuna aşağıda yer verilmiştir.

 

Değerli Üyelerimiz,

Corona Pandemisi nedeniyle Dünya’da ve ülkemizde yaşanmakta olan bu olağanüstü süreçte, yasal otoriteler tarafından yapılan açıklamalar ve uygulamalar Bankamızca yakinen takip edilerek güncel gelişmelerle uyumlu tedbirler alınmaktadır. Ülkemizde Pandemi göstergelerinde düşüş ve salgın riskinde azalmalar görülmekle birlikte, yasal otoriteler tarafından riskin tamamen ortadan kalkmadığı, önümüzdeki günlerde “kontrollü sosyal hayat” aşamasına geçileceği, alınan önlemlerin hafifletileceği, “maske kullanımı, sosyal mesafeyi koruma” önlemlerinin ise uygulanmaya devam edileceği belirtilmektedir.

Küresel çapta yaşanan bu olağan üstü dönemde, Çeşme ve Yelkenkaya Dinlenme Sitelerimizin faaliyetlerine ilişkin süreçler de, yasal otoriteler tarafından yapılan açıklamalar ve düzenlemeler doğrultusunda hassasiyetle değerlendirilmektedir. İçinde bulunduğumuz koşullar dikkate alınarak Dinlenme Sitelerimizde Mayıs ve Haziran aylarında hizmet verilemeyecek; Temmuz ve sonrasındaki aylarda hizmet verilip verilemeyeceği hususu ise yaşanan gelişmelere göre değerlendirilerek konuya ilişkin ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.

Tüm dünyanın yaşadığı bu zorlu sürecin bir an önce sona ermesi dileğiyle, tüm mensuplarımıza sevdikleri ve aile üyeleriyle birlikte sağlıklı günler dileriz.

 

Saygılarımızla,

İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü

Tümünü İncele