Marmaris Dinlenme ve Eğitim Sitesi ile İş Kuleleri Spor Salonu

Bankamız İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü’nün duyurusuna aşağıda yer verilmiştir.

Değerli İş Bankalılar;

Çalışan ve emekli tüm İş Bankalıların birlik ve beraberliğini pekiştirmek, iyi olma hallerini desteklemek ve aile bireyleriyle birlikte hayat kalitesini iyileştirmek amacıyla sendikamızla birlikte yürütülen çalışmalar kapsamında, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen iki önemli gelişme hakkında sizleri bilgilendirmek isteriz.

İlk gelişme, emekli ve çalışanlarımızın aileleri ile birlikte tatil yapabildikleri Çeşme ve Yelkenkaya Dinlenme Tesislerinin yanına İçmeler/Marmaris’te, evlatlarımızı da geleceğin İş Bankalısı olmaya özendirecek, unutulmaz hatıraların biriktirileceği, birinci sınıf tatil köyü standardında yeni bir tesise kavuşuyor olmamızdır. İş Bankalılara sunulan tatil imkânlarının genişletilmesi ve daha fazla İş Bankalının bu imkândan yararlanabilmesi için deniz kenarında bulunan yaklaşık 18.500 metrekarelik Eski Maliye Kampı alanı (fotoğrafları ektedir) Bankamızca Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’ndan satın alınmıştır. Aynı zamanda, çeşitli eğitim ve eğlence organizasyonlarının da yapılmasına imkân verecek Marmaris Dinlenme ve Eğitim Tesisimizin, inşaat çalışmalarının tamamlanması ile Bankamızın 100. Yılı olan 2024 yılında hizmete açılması planlanmaktadır.

Bilindiği üzere, Çeşme Dinlenme Sitelerinde 20 Mayıs – 20 Ekim tarihleri arasında 5 aylık sürede yararlanılabilen 90 ünite, Yelkenkaya Dinlenme Tesislerinde 1 Haziran – 20 Eylül arasında 4 ay yararlanabilen 156 ünite bulunmaktadır. İçmeler/Marmaris’te ise 12 ay boyunca yararlanabileceğimiz yaklaşık 200 ünite yer alacak ve böylelikle İş Bankalıların Dinlenme Sitelerinden faydalanma olanakları ciddi ölçüde genişlemiş olacaktır. Tüm camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

Diğer önemli gelişme, İş Bankalıların sağlıklı yaşam sürdürmesi ve birlikte spor yapabilmesi için daha önce faaliyete geçen TUTOM D blokta yer alan spor salonumuzdan sonra İş Kuleleri Spor Salonumuzun da 26 Ocak 2023 tarihi itibarıyla hizmete açılmış olmasıdır. Kule 2 Asma Katta yer alan Spor Salonumuzdan tüm İş Bankası Çalışanları ve Emeklileri faydalanabilecektir. Diğer şehirlerden İstanbul’a gelen İş Bankalıların da diledikleri gibi kullanabilecekleri Spor Salonumuzun, İştiraklerimizin Çalışanlarına da açılabilmesine ilişkin çalışmalarımız devam etmektedir. İş Kuleleri Spor Salonumuz haftanın tüm günleri 07:00 – 21:00, TUTOM spor salonumuz ise 07:00-20:00 saatleri arasında hizmete açık olacaktır.

Bankamızın 100. Yılına emin adımlarla ilerlediği bu dönemde sağlanan bu imkânları siz değerli çalışanlarımızın bilgilerine sunar, imkânların genişletilmesine yönelik çalışmaların aynı hız ve kararlılıkla sürdürüleceğini ifade ederken, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla,

23.03.2023