Türkiye İş Bankası A.Ş.’nin Bankamız Çalışanlarına ve Emeklilerine Uyguladığı Destek Programı Hakkında

Bankamız çalışanlarına ve emeklilerine yönelik hayata geçirilen Destek Programına ilişkin bankamız duyurusu aşağıda yer almaktadır.

“Yaşanan pandemi süreci hepimize sağlığımızın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatmış oldu. Sizlere gönülden “Benim Bankam” dedirtebilme ve her gün daha iyi bir deneyim yaşatabilmeyi amaçlayan insan kaynakları bakış açımızla, yaşam kalitenizi artıracak yepyeni bir proje ile karşınızdayız

Başarıdan mutluluğa değil, mutluluktan başarıya giden yola inanıyoruz. İş-yaşam dengenize katkı sağlayacak,  fiziksel ve zihinsel sağlık konularında ihtiyacınız olan birçok alanda destek olacak uygulamalar içeren  proje ile siz çalışma arkadaşlarımızın, emeklilerimizin bütünsel iyi olma haline odaklanıyoruz.

Proje kapsamındaki uygulamalarımız:

•  Beslenme alışkanlıklarını düzenlemeye yardımcı olacak Sağlıklı Beslenme Danışmanlığı
  •  Sağlıkla ilgili her an destek alabileceğiniz Tıbbi Danışmanlık
  •  Minik dostlarınıza sağlık desteği almak için Veteriner Danışmanlığı
  •  Zihinsel sağlığa yönelik Psikolojik Destek uygulamaları
  •  Sigara bırakma yolunda destek almak için Sigara Bırakma Danışmanlığı
  •  Kas/iskelet sistemi sorunlarınıza yardımcı olabilmek için Ergonomi Danışmanlığı ve Egzersiz Programları
  •  Fiziksel sağlığınızı farklı açılardan koruyabilmek, olası durumları erkenden fark edebilmek amaçlı farklı branşlarda tarama, kontrol programlarıBu doğrultuda; sizleri ve değerli aile üyelerinizi kapsayan, farklı alanlarda hizmet ve destek alabileceğiniz Destek Programı‘nı kullanımınıza sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

İhtiyaç duyduğunuz, talep ettiğiniz sağlıklı beslenme danışmanlığı, ergonomi, tıbbi danışmanlık, hukuki bilgi hizmetleri, mali bilgi hizmetleri,  psikolojik danışmanlık sosyal yaşam ve genel bilgi hizmetleri, yeni doğan bakım bilgi hizmeti, veteriner danışmanlığı, ev ve bahçe bitkileri danışmanlığı gibi konularda 7/24 bilgi, danışmanlık, yönlendirme hizmeti alabileceğiniz bir programdır.

Bankamız çalışanlarına ve emeklilerine özel olarak tahsis edilen 0212 800 34 34 numaralı hattı her daim arayıp, müşteri temsilcinize ulaşarak hizmetleri alabilirsiniz.

Etik ve gizlilik ilkelerine bağlı kalınarak gerçekleştirilecek hizmetlere ilişkin kişisel bilgileriniz hizmet alınan firma tarafından Bankamız dâhil olmak üzere herhangi bir kurum ile paylaşılmayacaktır.

Çalışan Destek Programı’nın hayatınıza kolaylık getireceğini umuyor,  tüm sevdiklerinizle birlikte sağlık ve esenlik dolu günler diliyoruz.

Saygılarımızla,”

Bilgi edinilmesini rica ederiz.

EMEKLİ SANDIĞI VAKFI

Tümünü İncele