Üye Girişi Yap

Lütfen aşağıdaki bilgileri girip "Giriş" tuşuna basınız.
Sicil Numaranız :
TCKN :
Şifre :
Şifremi Unuttum ?    


  Üye Değil iseniz Lütfen Kayıt Olun
İş Bankası Emekli Sandığı Vakfı

Yelkenkaya Dinlenme Sitesi Hakkında

Bankamız Yelkenkaya Dinlenme Sitesinin aşağıda belirtilen devrelerinde kapasite uygun olduğundan, Bankamız çalışanları ile emekli dul ve yetimlerimiz bu devreler için tekrar başvuru yapabileceklerdir. Dinlenme sitelerinin herhangi bir devresinden yararlanacak olanlar da bu devreler için talepte bulunabilecek, kendileri ile birlikte Bankamız sağlık yardımlarından yararlanmayan aile bireylerini de (anne, baba, evli olmayan kız – erkek çocuk ve kardeş) sitelere götürebileceklerdir. Bir sezonda birden fazla devreye katılmış olanların puanları, bir sonraki yıl puanlamasında ‘bir kez yararlanma’ olarak dikkate alınacaktır.

Başvurular  08 Mayıs 2018 Salı başlayacak,  11 Mayıs 2018 Cuma günü mesai bitiminde sona erecektir.

Çalışanların başvuru ve onay işlemleri; İKON/Çalışan İşlemleri/Dinlenme Sitesi Başvuru ve Dinlenme Sitesi/İzleme-Onay Ekranı aracılığıyla kendileri tarafından yapılacaktır. Sağlık yardımlarından yararlanmayan aile bireyleri ile ilgili katılım taleplerini, sinerji mektubu ekinde veya İnsan Kaynakları Yardım Masası (https://ism.isbank/maximo) aracılığıyla iletmeleri gerekmektedir.

Emekli,  dul ve yetimler ile İKON uygulamasına erişim yetkisi olmayan Bankamız çalışanlarının dinlenme sitesi başvuru ve onay işlemleri, Bankamız İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü/Sosyal İşler Birimi tarafından gerçekleştirilecektir. Bu nedenle,   “Dinlenme Sitelerine Katılma İstem Belgesinin” sinerji mektubu ekinde en geç 11 Mayıs 2018 Cuma gününe kadar gönderilmesi gerekmektedir.

Emekli,  dul ve yetimlerimiz başvuru ve onay işlemlerini 0850 724 19 19 no.lu İnsan Kaynakları Yardım Masası telefonu aracılığıyla da gerçekleştirebileceklerdir.

Yelkenkaya Dinlenme Sitesi
DevreGiriş TarihiÇıkış Tarihi
104 Haziran 2018 Pazartesi14 Haziran 2018 Perşembe
216 Haziran 2018 Cumartesi26 Haziran 2018 Salı
904 Eylül 2018 Salı14 Eylül 2018 Cuma
1015 Eylül 2018 Cumartesi25 Eylül 2018 Salı

Tümünü İncele